Σχετικά με μας

Η Leos Home Apps ιδρύθηκε το 1992 στη Θεσσαλονίκη από την οικογένεια Λέου, στο δυναμικό της οποίας πλέον βρίσκεται η δεύτερη γενιά.  Από τότε και μέχρι σήμερα στεγάζεται επί της οδού Φράγκων 26 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Leos Home Apps δραστηριοποιείται στο χώρο ειδών κιγκαλερίας καθώς και στον χώρο διακοσμητικών ειδών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε ένα ειδικά σχεδιασμένο και σύγχρονα εξοπλισμένο και ανακαινισμένο κατάστημα.

Τα προιόντα της εταιρίας είναι :

  • Χερούλια πόρτας, πομολάκια επίπλων, κλειδαριές, κρεμάστρες κ.α.

  • Είδη σκίασης όπως ρόλλερ, στοράκια, κουρτινόβεργες κ.α.

  • Αξεσουάρ και είδη μπάνιου

  • Διακοσμητικά χώρου

Συνεργάζεται με κορυφαίες εγχώριες εταιρίες όπως οι Convex, Zogometal, Demo, Ramino, αλλά και διεθνείς εταιρίες όπως οι Gedy, Spirella, Martineli, Nesu.

Διαχρονικός στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής της προσπάθεια να εξελίσσεται και να βελτιώνεται καθώς και η διάθεση μεγάλης γκάμας προιόντων για την κάλυψη όλων των αναγκών, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σχεδόν 29 χρόνια μετά την ίδρυση της η Leos Home Apps διατηρώντας τις παραδοσιακές και οικογενειακές αξίες, παρέχοντας τεχνική και εμπορική υποστήριξη βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την πολυετή εμπειρία της στο χώρο, πορεύεται με τον ίδιο ζήλο για το πρωτοποριακό, κομψό, λειτουργικό και ποιοτικό προιόν δίπλα στον καταναλωτή άμεσα και γρήγορα.