Πόμολο πόρτας με ροζέτα Convex 1535 – Ματ Μαύρο

Κωδικός προϊόντος: 1535RO-S19S19

23,9055,70

Αποστολή & παραλαβή

Παραλαβή από το κατάστημα Φράγκων 26, Θεσσαλονίκη ή αποστολή στον χώρο σας με courier. Στην περίπτωση της αποστολής για μεγάλα αντικείμενα ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις - σε τέτοια περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινίσεις.

Υπηρεσίες τοποθέτησης σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τοποθέτησης.

+30 2310 532 190

Αφορά μόνο Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Τρόπος καθαρισμού

Χρησιμοποιήστε ένα νωπό πανί με νερό, απαγορεύονται τα καυστικά και χημικά υγρά διότι μπορεί να αλλοιώσουν τα χρώματα και τα προϊόντα δεν έχουν εγγύηση σε αυτήν την περίπτωση.


Η εγγύηση δεν αφορά την απόχρωση*

Προϊόντος

Τύπος πόμολου

Αριστερό Πόμολο Ασφαλείας, Δεξί Πόμολο Ασφαλείας, Πόμολα Ασφαλείας Εξώπορτας Ζευγάρι, Πόμολα Εσωτερικής Πόρτας Ζευγάρι, Πόμολα Μπάνιου με Κλείστρο Ζευγάρι

Χρώμα

Ματ Μαύρο

Είδος βαφής

Ηλεκτροστατική

Στυλ

Μοντέρνο

Υλικό

Ζάμακ

Χώρα προέλευσης

Ελλάδα

Περιγραφή

Αξιολογήσεις

Ποιοι είμαστε 

Η Leos Home Apps αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο των ειδών κιγκαλερίας και της διακόσμησης από το 1992. Ένα οικογενειακό εγχείρημα που διαδέχεται την παράδοση, βρίσκεται στον καρδιακό παλμό της Θεσσαλονίκης, στη διεύθυνση Φράγκων 26. Η δεύτερη γενιά της οικογένειας Λέου διακρίνεται για την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την πολυετή εμπειρία στον χώρο.

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

Η Leos Home Apps διατηρεί τις παραδοσιακές και οικογενειακές αξίες, παρέχοντας τεχνική και εμπορική υποστήριξη βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την πολυετή εμπειρία της. Με ένα σύγχρονο και ανακαινισμένο κατάστημα, διατηρούμε τον διαχρονικό μας στόχο: τη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση, προσφέροντας ευρεία γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη. Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, προσφέροντας πρωτοποριακά, κομψά, λειτουργικά και ποιοτικά προϊόντα, πάντα δίπλα στον πελάτη, άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα προϊόντα μας 

Στο κατάστημά μας, ανακαλύπτετε έναν κόσμο ειδών κιγκαλερίας, διακοσμητικών και ειδών εσωτερικού-εξωτερικού χώρου. Προσφέρουμε χερούλια πόρτας, πομολάκια, κλειδαριές, κρεμάστρες, είδη σκίασης όπως ρόλλερ και στοράκια, κουρτινόβεργες, αξεσουάρ μπάνιου, καθώς και διακοσμητικά χώρου. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εγχώριες και διεθνείς εταιρίες, εξασφαλίζοντας πάντα την υψηλή ποιότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό.